Etusivu

Miten muuntaa MP4 MP3

Etsitkö
Etsitkö

Jolloin tiedostojen muuntaminen helppoa

Jos etsit muuntaa MP4 MP3, mahdollisuudet ovat haluat muuntaa MP4 äänitiedosto pelata MP3-soittimen. Mutta ennen kuin siirrymme kattamaan miten muuntaa tiedostoja, mennään yli tärkeimmät erot MP3-ja MP4.

 • MP3 (MPEG-1, Layer 3): MP3 ovat pieniä, laadukkaita äänitiedostoja voidaan toistaa MP3-soittimilla tai ohjelmistoja. Se voidaan helposti luoda käyttäen kodin tietokonetta, ripper ohjelma joka kopioi kappaleen CD-levyltä tietokoneeseen, ja enkooderi, joka muuntaa musiikkia MP3-muodossa.
 • MP4 (MPEG4 osa 14): Mp4 käytetään audio-ja video. Tämä tiedostotyyppi mahdollistaa korkealaatuisen streaming Internetissä ja seuraavan sukupolven matkapuhelimia. Mp4 pelaajat ovat ladattavissa verkossa.

  Miten muuntaa MP4 MP3. Mp3 (mpeg-1, layer 3).
  Miten muuntaa MP4 MP3. Mp3 (mpeg-1, layer 3).

  On 2 päätyyppiä näistä tiedostoista. Ensimmäinen tyyppi on nimeltään Simple Profile, jota käytetään matala resoluutio digitaalisen videon sisällön, kansa käyttää online-jakeluun. Toinen versio on nimeltään Advanced Video Coding, joka on laadultaan parempaa muotoa käytetään HDTV-sisällön.

Joten in perusehdot, MP3 on varten audio-tiedostoja käytettävien MP3-soittimilla-ja ohjelmistojen, ja MP4 on varten audio / video--tiedostoja käytetään varten internet streaming-ja korkean tech solu puhelimissa.

Muuntaminen MP4 MP3

Muuntaa MP4 MP3, sinun tulee käyttää File Format Converter-ohjelman. Nämä ohjelmat ovat runsaasti saatavilla verkossa. Downloads.com voi olla hyvä paikka voit aloittaa ostosten ympäri. Monet ladattavat ohjelmat tarjoavat ilmaisen kokeilujakson ajan niin saatat löytää se hyvä idea kokeilla ohjelmaa ennen ostamista.

Jolloin tiedostojen muuntaminen helppoa. Mp4 (mpeg4 osa 14).
Jolloin tiedostojen muuntaminen helppoa. Mp4 (mpeg4 osa 14).

Kolme perusvaiheet muuntaa MP4 MP3:

 1. Lataa ilmainen muunnin tai ostaa muunnin, joka tukee MP4 MP3 tiedostojen muunto.
 2. Asenna ohjelma tietokoneeseen.
 3. Noudata ohjelma tarjoaa sinulle ja voit muuntaa MP4 MP3.

Tässä muutamia muuntimet varten:

Etusivu  >  Ohjelmisto  >  Musiikki  >  Miten muuntaa MP4 MP3